Dynabyte är IT-konsultföretaget där de bästa blir bättre

Redan från start har vi fokuserat på att rekrytera de allra bästa. Vi erbjuder Sveriges skickligaste IT-konsulter med passion för både teknik och människor. För oss är det viktigt att alltid vara organisationen där de bästa blir bättre och vi arbetar medvetet med kontinuerligt förbättringsarbete på alla områden. Tillsammans med våra nytänkande uppdragsgivare tar vi fram nya och spännande lösningar!

  Om oss

  • Grundades i Stockholm 2001 och är personalägt

  • Vi är idag strax över 75 anställda, varav andelen kvinnor är 22%

  • För att bredda våra konsulters kompetens anordnar vi flera gånger i veckan någon typ av event, så som DynaHack, Tech Talks, workshops, bokcirklar eller lunch & learns.

  • Vi har ett populärt traineeprogram som har funnits sedan 2007

  • Vi tror på att göra skillnad för framtiden, därför samarbetar vi med CoderDojo och Hello World! för att inspirera barn och ungdomar, samt framför allt unga tjejer, att programmera.


”Redan 2001 då Dynabyte grundades var fokus att skapa det absolut bästa konsultbolaget med ett starkt fokus på både arbetsglädje och livsglädje. Det är precis det vi arbetar med och vidareutvecklar idag. Vi är mer än 70 personer på Dynabyte som älskar teknik, IT, programmering, arkitektur och kvalitativa arbetssätt. Lika mycket älskar vi att dela kompetens, att lyfta varandra och att ständigt vidareutveckla både våra kunders projekt och vår egna organisation!”

- Rasmus Kjellman, VD

PR

Här hittar du information som rör press och media. Vi har samlat Dynabytes officiella logotyper i vektoriserat format samt jpg. Kontakta mig för pressrelaterade frågor eller önskemål!

Jenny Hellenberg

Head of PR & Marketing

073 642 79 13 Maila mig