Det nytänkande IT-konsultföretaget

På Dynabyte har vi ett nytänkande ledarskap, där frihet, transparens och delaktighet står i centrum. Hos oss har alla möjlighet att direkt påverka både organisationen och sin egen vardag. Vi tycker om att dela med oss av vår kunskap genom kompetensutvecklande aktiviteter. Samtidigt strävar vi efter att var och en av oss ska ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. För oss är det viktigt att alltid arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete på alla områden. Våra IT-konsulter är kompetenta, hjälpsamma och engagerade. Tillsammans med våra uppdragsgivare tar vi fram nya och spännande lösningar!

  Om oss

  • Grundades i Stockholm 2001 och är personalägt

  • Vi är idag strax över 80 anställda, varav andelen kvinnor är 25%

  • För att bredda våra konsulters kompetens anordnar vi flera gånger i veckan någon typ av event, så som DynaHack, Tech Talks, workshops, bokcirklar eller lunch & learns.

  • Vi har ett populärt traineeprogram som har funnits sedan 2007

  • Vi tror på att göra skillnad för framtiden, därför samarbetar vi med CoderDojo och Hello World! för att inspirera barn och ungdomar, samt framför allt unga tjejer, att programmera.


”Redan 2001 då Dynabyte grundades var fokus att skapa det absolut bästa konsultbolaget med ett starkt fokus på både arbetsglädje och livsglädje. Det är precis det vi arbetar med och vidareutvecklar idag. Vi är mer än 75 personer på Dynabyte som älskar teknik, IT, programmering, arkitektur och kvalitativa arbetssätt. Lika mycket älskar vi att dela kompetens, att lyfta varandra och att ständigt vidareutveckla både våra kunders projekt och vår egna organisation!”

- Anders Lentell, VD

PR

Här hittar du information som rör press och media. Vi har samlat Dynabytes officiella logotyper i vektoriserat format samt jpg. Kontakta mig för pressrelaterade frågor eller önskemål!

Jenny Hellenberg

Head of PR & Marketing

073 642 79 13 Maila mig