Höstens traineeprogram har startat!

Dela på
Höstens traineeprogram har startat!
Vi säger välkommen till höstens traineeomgång, jätteroligt att ha er här - Jonathan Pettersson, Victor Ahlberg, Oscar Ström och Robin Shirvani!

Jonathan har studerat till Civ.ing i Materialdesign och började sin karriär som beräkningsingenjör innan han började programmera. På sin fritiden gillar han surfing, klättring, thaiboxning och naturliv.

Victor har studerat till Civilingenjör och lärare med inriktning mot matte och fysik. Programmeringsintresset kom under tiden på KTH och har hittills skett mestadels i Python och lite JavaScript. På fritiden spelar han gärna racketsporter, som badminton och pingos, samt att umgås med vänner och titta på serier.

Oscar har pluggat till civ.ing i Medieteknik på KTH. Fokuset under utbildningen har legat på frontendutveckling och AE. EN stor del av sin fritid ägnar han åt att producera elektronisk musik, något som har varit en hobby länge.

Robin har studerat Data- och systemvetenskap på SU, där han valde så många programmeringskursen han kunde under studietiden. På sin fritid gillar han att laga mat och hålla på med sport, till exempel både spela och titta på fotboll.


Dela på
30 Sep
Vi letar efter dig!

Vi letar efter dig!

Är du utvecklare inom t.ex. .NET, C#, Java, webb eller integration och vill börja något nytt? Då har du kommit rätt, ...

26 Aug
Välkommen Fredrik!

Välkommen Fredrik!

Idag börjar Fredrik Höllinger hos oss - välkommen till oss!Fredrik är fullstackutvecklare och dev-ops engineer och ha...

20 Aug
Välkommen Viktor!

Välkommen Viktor!

Igår började Viktor Hansen hos oss - varmt välkommen!Viktor är fullstackutvecklare med bred erfarenhet av bl.a. C#, A...