Vi söker en Account Manager

Dela på
Vi söker en Account Manager
Account Manager
I rollen som Account Manager kommer du att jobba självständigt i vårt skickliga säljteam. Du ansvarar för att skapa och vidareutveckla relationer med främst nya men även befintliga kunder via telefon och möten. Här får du möjlighet att utvecklas i din egen roll, påverka processer och vidareutveckla säljteamet samtidigt som du får stöttning av våra seniora säljare.

Om oss
Vi är ett härligt gäng på drygt 75 personer med kunskap inom systemutveckling, teknisk projektledning, arkitektur och integration. Vi tycker om att dela med oss av vår kunskap genom seminarier, bokcirklar, tech talks och workshops! Samtidigt strävar vi efter att var och en av oss ska ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. Detta gör vi genom att arbeta med individuell coachning och tät uppföljning av dina utvecklingsmål tillsammans med din teamledare. På Dynabyte är kompetensutveckling arbetstid och alla väljer fritt vilka aktiviteter man vill delta i.

På Dynabyte har vi ett nytänkande ledarskap, där transparens och delaktighet står i centrum. Hos oss har du möjlighet att direkt påverka organisationen och din vardag genom att vara delaktig i viktiga beslut. Varje vecka träffas ledningsforum, där du själv kan lägga fram förslag, diskutera och besluta i viktiga frågor för Dynabyte.

Vårt säljteam
Du ingår i ett team på fyra duktiga Account Managers. I teamet ses ni bland annat för luncher, middagar och roliga teamevents. Tillsammans med alla kollegor får du också åka på höstresa till någon spännande destination, samt följa med på vinterresa till Åre för skidåkning eller chill varje år. Vi firar in sommaren och julen med roliga fester och vi ses på roliga tema-afterworks. Om du gillar att röra på dig så har vi löpträningar och springer lopp, korpenspel i innebandy och testar sporter som klättring och annat kul. Tillhör brädspel, filmer, gaming eller mat och vin dina intressen så finns det likasinnade här.

Vårt kontor ligger centralt på Drottninggatan och våra kunder finns i olika branscher i Stockholmsområdet.

Vem är du?
Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande samt 1-3 års erfarenhet av försäljning. Om du har arbetat med försäljning inom rekrytering eller bemanning ser vi det som meriterande. Det vore roligt om du precis som vi har ett intresse för IT-branschen, eller åtminstone är nyfiken och vill lära dig mer. Som person är du lyhörd, har mycket energi och är duktig på att skapa långsiktiga relationer.

Ansök eller ställ frågor om tjänsten genom att skicka ett mail till talent@dynabyte.se
Dela på
04 Dec
Välkommen Abenezer!

Välkommen Abenezer!

Vi har fått en ny kollega, Abenezer Yakob började hos oss igår - välkommen!Abenezer är fullstack-utvecklare med fokus...

01 Nov
Meet Dynabyte - I'm Alexander!

Meet Dynabyte - I'm Alexander!

Hej! Mitt namn är Alexander Sundström. Jag började arbeta på Dynabyte i april som konsult och har stortrivts från för...

19 Okt
Välkommen Youssef!

Välkommen Youssef!

I veckan började Youssef Moti hos oss - välkommen Youssef!Youssef har började sin utvecklarkarriär som fullstackare i...