Är du vår nästa konsult?

Dela på
Är du vår nästa konsult?
Är du utvecklare inom t.ex. .NET, C#, Java, webb och integration och letar efter nästa steg i din karrär? Då har du kommit rätt, för vi letar efter dig!

Dynabyte startades 2001 och vi växer tillsammans med oss som jobbar här. Jämställdhet, transparens och nytänkande ledarskap är viktigt för oss och vi arbetar hela tiden för att bli bättre. Till exempel är alla våra ledningsgruppsmöten öppna för alla och det som driver vår utveckling som företag är hela tiden viljan att bli en så bra arbetsgivare åt våra konsulter som möjligt. Vi vet nämligen att det är ett lyckat recept för både trivsel och lönsamhet.

Vi är kända bland våra kunder för våra duktiga och engagerade konsulter. Tack vare det goda ryktet och våra duktiga säljare kan vi erbjuda ett utbud av roliga uppdrag, och du väljer själv vilka uppdrag du vill att vi presenterar dig för. Våra kunder finns inom t.ex. telekom, spel, bank och startups och de har alla gemensamt att de befinner sig i teknisk framkant.

Om du delar vårt stora intresse för teknik och om kompetensutveckling är viktigt för dig kommer du stormtrivas här. Hos oss räknas kompetensutveckling som arbetstid och du får en egen utbildningsbudget som du kan använda som du vill. Vi bjuder in kända talare, anordnar workshops och träffas ofta för att lära oss av varandra genom olika frivilliga sidoprojekt. Här får du härliga kollegor med hjälpsam attityd och vi gör mycket roligt tillsammans.

Tycker du att det här låter intressant? Hör av dig till hej@dynabyte.se så tar vi en fika och berättar mer!
Dela på
12 Apr
Anders Lentell är ny VD för Dynabyte

Anders Lentell är ny VD för Dynabyte

Dynabytes grundare kliver in i ledningsgruppen och Anders Lentell tar över VD-posten från och med april. Efter tre år...

28 Mar
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser!

Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser!

Vi är så stolta och glada att kunna säga att vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser!Igår delade Great Place to Work...

22 Mar
Rasmus Kjellman är nominerad till Årets inspirerande ledarskap!

Rasmus Kjellman är nominerad till Årets inspirerande ledarskap!

Vår VD Rasmus Kjellman har blivit nominerad till Great Place To Works utmärkelse Trust Star inom ”Årets inspirerande ...