Är du vår nästa konsult?

Dela på
Är du vår nästa konsult?
Är du utvecklare inom t.ex. .NET, C#, Java, webb och integration och letar efter nästa steg i din karrär? Då har du kommit rätt, för vi letar efter dig!

Dynabyte startades 2001 och vi växer tillsammans med oss som jobbar här. Jämställdhet, transparens och nytänkande ledarskap är viktigt för oss och vi arbetar hela tiden för att bli bättre. Till exempel är alla våra ledningsgruppsmöten öppna för alla och det som driver vår utveckling som företag är hela tiden viljan att bli en så bra arbetsgivare åt våra konsulter som möjligt. Vi vet nämligen att det är ett lyckat recept för både trivsel och lönsamhet.

Vi är kända bland våra kunder för våra duktiga och engagerade konsulter. Tack vare det goda ryktet och våra duktiga säljare kan vi erbjuda ett utbud av roliga uppdrag, och du väljer själv vilka uppdrag du vill att vi presenterar dig för. Våra kunder finns inom t.ex. telekom, spel, bank och startups och de har alla gemensamt att de befinner sig i teknisk framkant.

Om du delar vårt stora intresse för teknik och om kompetensutveckling är viktigt för dig kommer du stormtrivas här. Hos oss räknas kompetensutveckling som arbetstid och du får en egen utbildningsbudget som du kan använda som du vill. Vi bjuder in kända talare, anordnar workshops och träffas ofta för att lära oss av varandra genom olika frivilliga sidoprojekt. Här får du härliga kollegor med hjälpsam attityd och vi gör mycket roligt tillsammans.

Tycker du att det här låter intressant? Hör av dig till hej@dynabyte.se så tar vi en fika och berättar mer!
Dela på
11 Okt
Meet Dynabyte - I'm Nirjal!

Meet Dynabyte - I'm Nirjal!

Hello,Nirjal heter jag. Började på Dynabyte för fem år sen som trainee efter jag blev klar med min utbildning på Stoc...

04 Okt
Välkommen Mona!

Välkommen Mona!

Nu har vår nya rekryterare Mona Farshchian börjat hos oss - hjärtligt välkommen!Mona kommer att arbeta med rekryteri...

06 Sep
Välkommen Helena!

Välkommen Helena!

Vi är glada att säga hej till ytterligare en ny kollega - välkommen Helena Engström!Helena är en av våra duktiga ful...