Vi söker en IT-rekryterare

Dela på
Vi söker en IT-rekryterare
Är du rekryterare och vill bli en del av ett växande och nytänkande IT-konsultföretag?
Nu finns möjlighet att arbeta med vårt härliga rekryteringsteam på Dynabyte för att tillsammans med oss hitta talanger som matchar vår kultur.

Dynabyte är ett etablerat IT-konsultföretag med mer än 75 anställda med kontor på Drottninggatan i Stockholm. Dynabytes kompetenta konsulter arbetar som systemutvecklare, systemarkitekter, Scrum Masters och tekniska projektledare hos ledande kunder inom bla. telekom, spel, media, bank och startups med gemensam nämnare att de befinner sig i teknisk framkant.

På Dynabyte är vi stolta över att vi tillsammans som medarbetare skapar en modern organisation som satsar stort på kompetensutveckling för alla anställda. Vi arbetar med ett öppet ledarskap som bygger på jämställdhet och transparens och vi utvecklar våra anställda till eget ansvar, engagemang och initiativ. Hos oss får du en betydelsefull del i att påverka hur vi som företag arbetar med rekrytering vilket är en av Dynabytes viktigaste frågor. För oss är gemenskap, sammanhållning och att göra kul saker ihop viktigt. Vi träffas ofta för kompetensspridning, teamaktiviteter, after works, fester och resor. Låter det här spännande? Då är Dynabyte något för dig!

Vem är du?
Du är nyfiken och motiveras av att skapa relationer till nya människor. Du är strukturerad och tycker om att driva processer under eget ansvar. Du är positiv och strävar efter att se nya möjligheter vid utmaningar. Du brinner verkligen för rekrytering och vill utvecklas inom ditt område. Du har tidigare erfarenhet av att rekrytera till roller inom IT/tech. Du har högskole- eller universitetsutbildning inom personalvetenskap, ekonomi eller liknande.

Vad kommer du att göra?
Du driver och planerar rekryteringen av nya kollegor - både av erfarna konsulter och till vårt traineeprogram. I detta ingår att hitta, attrahera och kommunicera med kandidater genom olika kanaler. Du kommer att arbeta proaktivt med att hitta nya sätt att rekrytera och searcha samt arbeta med employer branding. Du kommer också att representera Dynabyte på arbetsmarknadsdagar och andra typer av events. Vi har en platt organisation och arbetet innebär tätt samarbete med bland annat konsultchef och VD.

Känner du igen dig och är nyfiken på att veta mer om tjänsten, vår kultur och Dynabyte? Hör av dig till hej@dynabyte.se! Bifoga CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Tillträde: Gärna så fort som möjligt, men självklart kan vi vänta på rätt person!
Dela på
17 Maj
Systemintegratör med Mule-erfarenhet? Vi vill ha dig!

Systemintegratör med Mule-erfarenhet? Vi vill ha dig!

Vill du utvecklas inom Systemintegration? Dynabyte växer inom området integration och söker just nu en Systemintegrat...

07 Maj
Vi vill bli fler Javautvecklare

Vi vill bli fler Javautvecklare

Javautvecklare? På Dynabyte blir du en av de bästa inom branschen!Om du vill vara en del av ett duktigt gäng som geno...

07 Maj
Välkommen Johan!

Välkommen Johan!

Nu har vi fått en ny, duktig kollega igen - varmt välkommen Johan Forsberg!Johan är en C#.NET-utvecklare med både we...