Vi söker en Account Manager!

Dela på
Vi söker en Account Manager!
Vi söker just nu efter en Account Manager till vårt säljteam!

Dynabyte är IT-konsultbolaget som värdesätter kompetensutveckling, gemenskap och som ligger i framkant inom modernt ledarskap. Här är det lätt att påverka då våra ledningsgruppsmöten är öppna för alla. Dynabyte startades 2001 och det som driver vår utveckling som företag är viljan att vara en så bra arbetsgivare som möjligt och kunna erbjuda våra konsulter spännande och utmanande uppdrag. Vi är 75 anställda med härlig gemenskap som ofta träffas för kompetensspridning, teamevents, afterworks och resor.

I rollen som Account Manager kommer du att jobba självständigt i vårt lilla men skickliga säljteam. Du ansvarar för att skapa och vidareutveckla relationer med främst nya men även befintliga kunder via telefon och möten. Här får du möjlighet att utvecklas i din egen roll, påverka processer och vidareutveckla säljteamet samtidigt som du får stöttning av våra seniora säljare. Vårt kontor ligger centralt på Drottninggatan och våra kunder finns i olika branscher i Stockholmsområdet. Våra konsulter är duktiga utvecklare och projektledare.

Vi vill att du har:

  • Akademisk utbildning, t.ex. inom ekonomi
  • 2-3 års erfarenhet av försäljning inom rekrytering, bemanning eller liknande
Det vore roligt om du precis som vi har ett intresse för teknik och IT-branschen, eller åtminstone är nyfiken och vill lära dig mer. Som person är du lyhörd, har mycket energi och är duktig på att skapa långsiktiga relationer.

Ansök eller ställ frågor om tjänsten genom att skicka ett mail till rekrytering@dynabyte.se
Dela på
13 Mar
Välkommen Ludvig!

Välkommen Ludvig!

Mars fortsätter med ytterligare en ny härlig kollega! Välkommen Ludvig Skoglund!Ludvig är .NET-utvecklare ursprunglig...

06 Mar
Välkommen Andreas!

Välkommen Andreas!

Härom dagen fick vi ytterligare en fantastisk kollega! Varmt välkommen Andreas Alin. Andreas kliver in som konsult oc...

01 Mar
Välkommen Ibraham!

Välkommen Ibraham!

I måndags började en ny kollega hos oss! Välkommen Ibraham som stärker upp som kundansvarig i vårt fantastiska säljte...