Bli en av de bästa – sök till Dynabytes traineeprogram!

Är du nyexaminerad och har ett stort intresse för teknik? Utveckla dina tekniska färdigheter i vårt traineeprogram och bli en av de bästa konsulterna i branschen!


 

Under dina sex månader som trainee på Dynabyte arbetar du med de allra senaste teknikerna i ett större kundprojekt där ni med stöttning av våra seniora utvecklare och mentorer sköter projektets hela utveckling. Parallellt med projektet deltar du även i flertalet utvecklande tekniska utbildningar och workshops.

Sedan vi för första gången startade vårt traineeprogram har vi utvecklat några av de allra bästa IT-konsulterna i branschen! Vårt traineeprogram ger dig ett stort försprång gentemot andra i branschen och efter programmets slut ges du möjlighet att arbeta med tekniska utmaningar hos flera av Sveriges hetaste företag! 

Vi är ett härligt gäng på strax över 70 personer som älskar att dela med oss av vår kunskap genom seminarier, bokcirklar, teknikråd och workshops! Samtidigt strävar vi efter att var och en av oss ska ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. Detta gör vi genom att arbeta med individuell coachning och utvecklingsplaner för samtliga av våra anställda!

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig, som precis som vi, vill arbeta med sin passion! Om du har grunderna i ett programmeringsspråk som exempelvis Java, Python, C#, eller JavaScript, behärskar svenska i tal och skrift och känner att du delar vår kärlek för tekniken, tveka inte att söka till nästa omgång av vårt traineeprogram!

Nästa omgång som startar i september 2018 är fullsatt, vi startar rekryteringen inför 2019 i oktober.

 

Vid frågor, kontakta rekrytering@dynabyte.se