Bli en av de bästa – sök till Dynabytes traineeprogram!

Är du nyexaminerad och har ett stort intresse för teknik? Utveckla dina tekniska färdigheter i vårt traineeprogram och bli en av de bästa konsulterna i branschen!


Vi har tagit fram vårt traineeprogram för att du som är nyexaminerad snabbt ska kunna komma ut på spännande konsultuppdrag och briljera! En IT-konsult ska ha tekniska färdigheter, men en skicklig konsult behöver också vara en duktig kommunikatör och vara trygg i att hålla professionella och effektiva möten.

Redan från första dagen inleder vi traineeprogrammet med att du arbetar i ett kundprojekt. Vi arbetar med agil systemutveckling – där fokus ligger på kundsamarbete och hur du anpassar dig för att nå bäst resultat hos din uppdragsgivare. Parallellt med projektet arrangerar våra seniora konsulter tekniska utbildningar och workshops. Genom personlig coaching och utbildningar hjälper vi dig att bli en av de bästa konsulterna i branschen!

Programmet pågår i 6 månader, med start september respektive februari.

Vi söker dig som:

  • Är färdig/snart färdig med din examen inom IT

  • Tycker att det är roligt med programmering och kan grunderna i t.ex. Java, Python, .Net, C#, JavaScript eller liknande

  • Är genuint intresserad av teknik 

  • Vill jobba med sin passion och ha kul på jobbet

  • Behärskar svenska i tal och skrift 

 

Vid frågor, kontakta rekrytering@dynabyte.se