Trainee på Dynabyte

Är du nyexaminerad och har intresse för teknik, programmering och teamarbete?

Utveckla dina färdigheter i vårt traineeprogram och bli en av del av vårt gäng!

Nästa traineeprogram startar september 2020Traineeprogrammet

Som trainee på Dynabyte arbetar du i ett kundprojekt tillsammans med övriga traineer och får handledning av seniora utvecklare. Vi arbetar med agil systemutveckling i de senaste teknikerna med fokus på kundsamarbete. Parallellt med projektet går du på workshops inom allt från olika tekniker och arbetsmetoder till inkludering och intervjuteknik. Du har en nära kontakt med både din teamledare och ansvarig för traineeprogrammet och får individuell och personlig coachning. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att göra dig redo att arbeta som konsult hos våra kunder redan efter ett halvår!

 

Vem är du?

Vi letar efter dig som vill arbeta i team med duktiga och härliga kollegor. För att trivas hos oss ser vi gärna att du gillar att lära dig nya saker och har har ett intresse för programmering, både själv och tillsammans med andra och behärskar svenska i tal och skrift. Om du har en utbildning som har berört projekt i grupp och ett eller flera programmeringsspråk är vi nyfikna på att veta mer om dig, dina intressen och värderingar! 

 

Det här är vi

Vi är ett härligt gäng på drygt 75 personer med kunskap inom systemutveckling, teknisk projektledning, arkitektur och integration. Vi tycker om att dela med oss av vår kunskap genom seminarier, bokcirklar, tech talks och workshops! Samtidigt strävar vi efter att var och en av oss ska ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. Detta gör vi genom att arbeta med individuell coachning och tät uppföljning av dina utvecklingsmål tillsammans med din teamledare. På Dynabyte är kompetensutveckling arbetstid och alla väljer fritt vilka aktiviteter man vill delta i.  

 

På Dynabyte har vi ett nytänkande ledarskap, där transparens och delaktighet står i centrum. Hos oss har du möjlighet att direkt påverka organisationen och din vardag genom att vara delaktig i viktiga beslut. Varje vecka träffas ledningsforum, där du själv kan lägga fram förslag, diskutera och besluta i viktiga frågor för Dynabyte. 

 

Våra uppdrag

Vi arbetar i team hos våra kunder och är kända för vara kompetenta, hjälpsamma och engagerade. Våra kunder har projekt som ligger i teknisk framkant och befinner sig bland annat inom bank, finans, utbildning, spel, e-handel och startups. På Dynabyte är det du själv som väljer det kundprojekt du vill arbeta med. 

 

Vi har kul tillsammans!

Hos oss tillhör du ett team som är dina närmaste kollegor här. Ni ses bland annat för luncher, middagar och roliga teamevents. Tillsammans med alla kollegor får du också åka på höstresa till någon spännande destination, samt följa med på vinterresa till Åre för skidåkning eller chill varje år. Vi firar in sommaren och julen med roliga fester och vi ses på roliga tema-afterworks. Om du gillar att röra på dig så har vi löpträningar och springer lopp, korpenspel i innebandy och testar sporter som klättring och annat kul. Tillhör brädspel, filmer, gaming eller mat och vin dina intressen så finns det likasinnade här. En gång i månaden har vi Dynaday, en dag när de som kan jobba remote gärna sitter på kontoret för att umgås med andra Dynabytare.

 

 Vid frågor eller funderingar, kontakta  talent@dynabyte.se