Så blir vi de bästa konsulterna i branschen

Våra duktiga IT- konsulter har specialistkunskap inom systemutveckling, systemintegration och agila metoder. Vi utvecklar ständigt vår kompetens genom att flera gånger i veckan anordna event för kompetensutveckling i form av föreläsningar, workshops, dojos och bokcirklar. Med en aktiv intern community för erfarenhetsutbyte arbetar vi tillsammans för att bli ännu bättre!

Vi gillar att använda oss av den senaste tekniken för att hjälpa våra kunder till de bästa lösningarna. Med individuell coachning arbetar vi engagerat och medvetet för våra konsulters möjlighet att följa sin passion. Våra konsulters intresse går i linje med bolagets utveckling och med hjälp av varandra skapar vi en miljö för de bästa i branschen.

Mattias Wallander

Teamledare och webbutvecklare

Weikko Aejmelaeus

.NET-utvecklare

Simin Liu

Teamledare & integrationsarkitekt

Andreas Öh

Javautvecklare

Daniel Losvans

Teamledare & systemutvecklare

Hanna Haglund Eriksson

Teamledare och integrationsspecialist

Vill du jobba med de bästa IT-konsulterna i branschen?

Genom åren har duktiga konsulter samlats hos Dynabyte. Våra IT-konsulter är problemlösare som är hungriga på ny teknik. Vi tycker om att umgås med likasinnade som delar vår passion inom systemutveckling, systemintegration, systemarkitektur och teknisk projektledning. Vill du veta mer om oss och hur din vardag skulle se ut på Dynabyte? Kom förbi vårt häftiga kontor på en kaffe eller kontakta oss via formuläret nedan.

Elin Björklund

Rekryterare

073 995 08 19 Maila mig