Lär känna oss

Våra duktiga IT- konsulter har specialistkunskap inom systemutveckling, teknisk projektledning, agila metoder, arkitektur och integration. Vi utvecklar ständigt vår kompetens genom att flera gånger i veckan anordna event för kompetensutveckling i form av föreläsningar, workshops, dojos och bokcirklar. Med en aktiv intern community för erfarenhetsutbyte arbetar vi tillsammans för att bli ännu bättre!

Vi gillar att använda oss av den senaste tekniken för att hjälpa våra kunder till de bästa lösningarna. Med individuell coachning ger vi alla möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. På Dynabyte har vi ett nytänkande ledarskap, där transparens och delaktighet står i centrum. Hos oss har du möjlighet att direkt påverka organisationen och din vardag genom att vara delaktig i viktiga beslut.

Mattias Wallander

Teamledare och webbutvecklare

Weikko Aejmelaeus

.NET-utvecklare

Simin Liu

Teamledare & integrationsarkitekt

Andreas Öh

Javautvecklare

Daniel Losvans

Teamledare & systemutvecklare

Hanna Haglund Eriksson

Teamledare och integrationsspecialist

Vill du jobba på ett nytänkande konsultföretag?

Våra konsulter är duktiga problemlösare som gillar att arbeta i team och gillar att lära sig nya saker. Vi drivs av nyfikenhet, öppenhet och gemenskap. Vi tycker om att umgås med likasinnade som delar våra tankar om nytänkande ledarskap och är duktiga inom systemutveckling, teknisk projektledning, agile, arkitektur eller integration. Vill du veta mer om oss och hur din vardag skulle se ut på Dynabyte? Hör av dig till oss på hej@dynabyte.se, kom förbi vårt kontor på en kaffe eller kontakta oss via formuläret nedan.

Karin Grönkvist

Rekryterare

070 666 03 15 Maila mig
Elin Björklund

Rekryterare

073 995 08 19 Maila mig