Konsulter i utveckling presterar vassare lösningar

På Dynabyte kan vi erbjuda skickliga och engagerade IT-konsulter inom systemutveckling som brinner för ny teknik. Vi skapar värde hos er, tar ansvar i era projekt, inspirerar och utmanar er till nya framgångar!

För att uppnå detta krävs tekniskt skickliga konsulter som både är duktiga kommunikatörer och problemlösare. Vi jobbar aktivt med kompetensutveckling, vilket leder till kreativa och nytänkande lösningar. Det gör att både vi och våra kunder blir bättre!

Gemensamt för våra uppdragsgivare är att de är ledande eller nytänkande inom sina respektive område. De vågar ställa höga krav och det gillar vi – då får vi excellera! Är du nyfiken på hur ett samarbete med våra konsulter kan se ut? Läs mer i våra cases nedan.

Riksbanken

Riksbanken

Dynabyte är en viktig del av Riksbankens ICC där vi tar fram processer och standarder ...

Dynabyte är en viktig del av Riksbankens ICC där vi tar fram processer och standarder för att skapa en stabil integrationsplattform.

Tele2

Tele2

Tele2 är en av Sveriges största operatörer och man arbetar i snabbt tempo och med ...

Tele2 är en av Sveriges största operatörer och man arbetar i snabbt tempo och med höga krav - precis den miljö som vi trivs i! Under flera år har Dynabytes konsulter varit en viktig del av utvecklingen av Tele2s och Comviqs interna system såväl som externa webbplatser

Spotify

Spotify

Dynabyte har ett spännande samarbete med Spotify där vi i agila projekt levererar konsulter som ...

Dynabyte har ett spännande samarbete med Spotify där vi i agila projekt levererar konsulter som utvecklar verktyg för kundservice, intern administration och artist-relations. Mycket arbete görs enligt devops och med Python, JavaScript och PHP.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet

Dynabyte har haft ett långt samarbete med Svenska Postkodlotteriet där vi har bidragit med vår ...

Dynabyte har haft ett långt samarbete med Svenska Postkodlotteriet där vi har bidragit med vår kompetens i några av Postkodlotteriets mest kritiska system. Våra konsulter arbetar med arkitektur, DevOps, Agila metoder och med utveckling inom både frontend och backend i system baserade på Micro Services.

Vill du veta mer?

Vi hör gärna av oss och berättar mer om vårt arbete!

Mattias Nyström

Head of Sales

070 412 76 62 Maila mig
Johan Tuvstedt

Sales

073 334 79 07 Maila mig
Malena Hedenfeldt

Sales

070 412 76 93 Maila mig
Ibraham Shokry

Sales

070 412 76 82 Maila mig
Anders Lentell

VD

073 334 79 01 Maila mig