DynaConf 2016

Dela på
DynaConf 2016
Härom veckan gick DynaConf 2016 av stapeln - vår första interna konferens här på Dynabyte!
Under en helkväll talade elva Dynabytare fördelat på tre parallella spår inför drygt fyrtio kollegor. Under kvällen fick vi lyssna till tal om bland annat att skippa scriptet, Ionic framework, emotionell intelligens och konsultrollen, allt mycket uppskattat av alla deltagare!Här är några av reaktionerna från deltagare och talare:text.png03 Carina.jpg
DynaConf gav mig möjlighet att testa på att tala inför publik i ett sammanhang där jag kände mig bekväm. Förutom att ge mig den erfarenheten, uppskattade jag också chansen att få ta del av andra Dynabytares erfarenheter, kunskaper och tankar.” - Carina Höglander
publik.jpg
Publiken lyssnar uppmärksamt“Riktigt bra kväll, med duktiga talare som presenterade intressanta ämnen! Ser fram emot nästa gång!” - Anonym feedback
02 Henrik.jpg
Henrik Andersson serialiserade state och tog med publiken på tidsresor“Jag tyckte att det var mycket bra initiativ av competence leads att arrangera konferensen. Det var ett bra tillfälle att ta del av föreläsarnas kunskaper och erfarenheter. Man fick tips och inspiration. Jag hoppas att DynaConf blir ett återkommande event.” - Awat IsmailVi är supernöjda med att så många ville tala och att så många ville delta. Detta är början på en fantastisk tradition!//Competence Leads - Henrik Andersson, Tor Sterner, Sam Åhlstedt och Robin Åkerström

06 Maj
User Story Mapping

User Story Mapping

Uttrycket User Story Mapping myntades av Jeff Patton i boken med samma titel. En så kallad User Story Map är i grunde...

24 Apr
Mitt traineeprogram

Mitt traineeprogram

När jag först steg in på kontoret min första dag i början på september förra året visste jag inte riktigt vad jag sku...

02 Apr
Övergången från React till React Native

Övergången från React till React Native

För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att lära mig React Native. Jag ville testa att bygga en mini-app som hä...