Scrum War Stories

Dela på
Scrum War Stories

I förra veckan hade vi ett internt kompetensevent hos oss på Dynabyte. Vi gillar teknik, men minst lika viktigt är att vi är duktiga på moderna arbetsprocesser. Temat var Scrum och upplägget var tre spännande blixttal från några av våra konsulter som arbetar eller har arbetat som Scrum Masters på sina uppdrag och där efter en diskussionsstund.Daniel Carlsson - Scrum med många team. Vi fick höra hur det är att arbeta med Scrum i stor skala i en stor organisation och vilka utmaningar samt hur man tackla dem.Mikael Nordstedt - Produktägaren. Mikael talade om produktägarens roll i ett Scrum-projekt och hur det kan gå bra eller mindre bra beroende på produktägarens kompetenser.Yury Dorofeev - Scrum och Extreme Programming i verkligheten. Yury talade om hur man kan använda Scrum i en liten och dynamisk organisation där det är snabba puckar och korta beslutsvägar.Efteråt hade vi en givande diskussion där vi talade om lärdomar och erfarenheter kring t.ex. estimat och på vilken detaljnivå man skall göra sina sprintplaneringar.

24 Jan
dotCSS conf and dotJS conf in Paris, Dec 4-6, 2019

dotCSS conf and dotJS conf in Paris, Dec 4-6, 2019

I have worked as a frontend developer since 2014 but I have not attended any programming conference before. Since I ...

17 Jan
Att lära sig Kotlin

Att lära sig Kotlin

Jag har spenderat lite tid med att sätta mig in i Kotlin. Kotlin är ett språk som är kompatibelt tillsammans med Java...

17 Dec
What do you have in mind when you think AI 2020?

What do you have in mind when you think AI 2020?

“Just as electricity transformed almost everything 100 years ago, today I actually have a hard time thinking of an in...