Första SweTugg!

Dela på
Första SweTugg!
Under två snöiga dagar befann sig några Dynabyteare på konferensen SweTugg, anordnad av SweNug (SWEden .Net User Group), som var den första i sitt slag. På konferensen behandlades allt från “Pragmatic metaprogramming” till “Soft skills för utvecklaren”.Några tal som utmärkte sig i innehåll och/eller talare var David Vujics “Smidig virtualisering med Vagrant & Chocolatey”. där David Vujic visade sätt att snabbt sätta upp utvecklings- och servermiljöer på ett automatiserat sätt; Fredrik Norméns “Asp.Net 5 – Äntligen tar .Net en vänding!”, där Fredrik Normén gick igenom några av godbitarna av nästa .Net-version; Torbjörn Gyllebrings “Att skjuta sig i huvudet med ()=> – delegate/expression dualitetet och andra missförstådda saker”. Torbjörn Gyllebring (som vi tidigare haft som gäst på Dynabyte) pratade om misstag som är lätta att göra när man inte tänker på hur man fördelar arbete korrekt mellan en applikationsprocess och en databasserver.Tyvärr höll inte alla föreläsningar samma nivå och vi hade gärna sett fler tal som var lite mer tekniskt djupgående. Med det sagt är det bra gjort för att vara första gången och vi ser med spänning fram emot att se SweTugg bli en återkommande del i .Net-Stockholm!

24 Jan
dotCSS conf and dotJS conf in Paris, Dec 4-6, 2019

dotCSS conf and dotJS conf in Paris, Dec 4-6, 2019

I have worked as a frontend developer since 2014 but I have not attended any programming conference before. Since I ...

17 Jan
Att lära sig Kotlin

Att lära sig Kotlin

Jag har spenderat lite tid med att sätta mig in i Kotlin. Kotlin är ett språk som är kompatibelt tillsammans med Java...

17 Dec
What do you have in mind when you think AI 2020?

What do you have in mind when you think AI 2020?

“Just as electricity transformed almost everything 100 years ago, today I actually have a hard time thinking of an in...