Dynabyte på TIBCO NOW

Dela på
Dynabyte på TIBCO NOW

Varje år hålls TIBCO NOW, konferensen för anställda, konsulter och kunder till TIBCO. Just i år hade jag möjligheten att vara med på konferensen som hölls på Hotell Marriott Marquis i San Francisco, 3-5 november.Ungefär 2500 personer samlades till konferensen och i vanlig ordning så hade man bjudit in kända profiler såsom Malcom Gladwell, Marc Andreessen och Aaron Levie men hade också videointervjuer med Satya Nadella, VD på Microsoft samt Indra Nooyi, VD på Pepsi. Det var mycket inspirerande att lyssna på entreprenörerna som berättade om hur de såg på framtiden och “internet of things”.Under tre intensiva dagar varvades presentationer med hands-on workshops av TIBCOs produkter. Speciellt bra var workshopen med BusinessWorks 6 där jag själv fick prova på att skapa en process och deploya upp den i molnet. Fokus låg på hur framtiden kommer se ut inom integration och TIBCOs strategi för att hänga med i den allt snabbare informationsutvecklingen.Det var roligt att se alla TIBCOs produkter och träffa deras lead developers och ställa frågor och diskutera. Samtliga lead developers var dessutom mer eller mindre involverade under hela konferensen: från produktpresentationer, QnA eller andra sessions.Höjdpunkterna i konferensen var den nya integrationsplattformen businessworks 6 samt FTL – den nya meddelandebussen vars prestanda är oslagbar. Som en bonus fick jag också en signerad kopia av Malcom Gladwells nya bok “David and Goliath”.06 Maj
User Story Mapping

User Story Mapping

Uttrycket User Story Mapping myntades av Jeff Patton i boken med samma titel. En så kallad User Story Map är i grunde...

24 Apr
Mitt traineeprogram

Mitt traineeprogram

När jag först steg in på kontoret min första dag i början på september förra året visste jag inte riktigt vad jag sku...

02 Apr
Övergången från React till React Native

Övergången från React till React Native

För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att lära mig React Native. Jag ville testa att bygga en mini-app som hä...