Dynabyte på Nordic.js

Dela på
Dynabyte på Nordic.js

JavaScript-konferensen Nordic.js gick av stapeln 18-19 september. Dynabyte sponsrade så klart evenemanget och vi var även två deltagare på plats!Det två dagarna varvades med föredrag, mingel och fika. Det var bra variation på föredragen som framför allt gav, för mig, stor inspiration! Allt ifrån vad vi kan göra på webben, i mer hårdvarunära miljöer och hur vi får en mer jämställd värld.Kolla in Nordic.js youtube-kanal där du finner alla dragningar.06 Maj
User Story Mapping

User Story Mapping

Uttrycket User Story Mapping myntades av Jeff Patton i boken med samma titel. En så kallad User Story Map är i grunde...

24 Apr
Mitt traineeprogram

Mitt traineeprogram

När jag först steg in på kontoret min första dag i början på september förra året visste jag inte riktigt vad jag sku...

02 Apr
Övergången från React till React Native

Övergången från React till React Native

För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att lära mig React Native. Jag ville testa att bygga en mini-app som hä...