Måndagshack

Dela på
Måndagshack

I måndags körde vi för första gången måndagshack! Måndagshack är ett tillfälle där vi har möjlighet att tillsammans utvecklas genom att jobba med precis vad vi vill. Vi kör varje måndag där de som vill får komma. Den här gången samlades 12 personer för att dricka öl, käka pizza och jobba med allt i från hemsidor till certifikat-plugg. Det kommer säkert fler inlägg om detta snart!

06 Maj
User Story Mapping

User Story Mapping

Uttrycket User Story Mapping myntades av Jeff Patton i boken med samma titel. En så kallad User Story Map är i grunde...

24 Apr
Mitt traineeprogram

Mitt traineeprogram

När jag först steg in på kontoret min första dag i början på september förra året visste jag inte riktigt vad jag sku...

02 Apr
Övergången från React till React Native

Övergången från React till React Native

För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att lära mig React Native. Jag ville testa att bygga en mini-app som hä...