Read n’ Learn – Kompetensutveckling på Dynabyte

Dela på
Read n’ Learn – Kompetensutveckling på Dynabyte

Read n’ Learn är en bokcirkel som vi brukar anordna på Dynabyte. Denna gång läser vi Continuous Delivery som tar upp “best practices” inom automatiserad produktionssättning och automatiserad testning. Vi är en grupp konsulter som kommer att träffas över en frukost eller lunch och diskutera ämnena vi läst om i boken.Mycket av fokus inom kompetensutveckling för systemutvecklare ligger idag på processer och metdoder, t.ex. Scrum eller testdriven utveckling. Därför är detta intressant ämne att fördjupa sig i.Boken kommer att fungera som grund för diskussionerna på våra möten. Vi utbyter erfarenheter och lär oss av varandra. Gruppen består av både yngre och äldre konsulter, systemutvecklare och systemintegratörer. Så det kommer att finnas kunskap och erfarenheter från många olika typers och storlekars projekt. Som systemutvecklare skall det bli intressant att höra om hur produktionssättning och testning görs i ett integrationsprojekt./Weikko, systemutvecklare på Dynabyte

24 Jan
dotCSS conf and dotJS conf in Paris, Dec 4-6, 2019

dotCSS conf and dotJS conf in Paris, Dec 4-6, 2019

I have worked as a frontend developer since 2014 but I have not attended any programming conference before. Since I ...

17 Jan
Att lära sig Kotlin

Att lära sig Kotlin

Jag har spenderat lite tid med att sätta mig in i Kotlin. Kotlin är ett språk som är kompatibelt tillsammans med Java...

17 Dec
What do you have in mind when you think AI 2020?

What do you have in mind when you think AI 2020?

“Just as electricity transformed almost everything 100 years ago, today I actually have a hard time thinking of an in...