Read n’ Learn – Kompetensutveckling på Dynabyte

Dela på
Read n’ Learn – Kompetensutveckling på Dynabyte

Read n’ Learn är en bokcirkel som vi brukar anordna på Dynabyte. Denna gång läser vi Continuous Delivery som tar upp “best practices” inom automatiserad produktionssättning och automatiserad testning. Vi är en grupp konsulter som kommer att träffas över en frukost eller lunch och diskutera ämnena vi läst om i boken.Mycket av fokus inom kompetensutveckling för systemutvecklare ligger idag på processer och metdoder, t.ex. Scrum eller testdriven utveckling. Därför är detta intressant ämne att fördjupa sig i.Boken kommer att fungera som grund för diskussionerna på våra möten. Vi utbyter erfarenheter och lär oss av varandra. Gruppen består av både yngre och äldre konsulter, systemutvecklare och systemintegratörer. Så det kommer att finnas kunskap och erfarenheter från många olika typers och storlekars projekt. Som systemutvecklare skall det bli intressant att höra om hur produktionssättning och testning görs i ett integrationsprojekt./Weikko, systemutvecklare på Dynabyte

06 Maj
User Story Mapping

User Story Mapping

Uttrycket User Story Mapping myntades av Jeff Patton i boken med samma titel. En så kallad User Story Map är i grunde...

24 Apr
Mitt traineeprogram

Mitt traineeprogram

När jag först steg in på kontoret min första dag i början på september förra året visste jag inte riktigt vad jag sku...

02 Apr
Övergången från React till React Native

Övergången från React till React Native

För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att lära mig React Native. Jag ville testa att bygga en mini-app som hä...