Vi söker en IT-rekryterare!

Dela på
Vi söker en IT-rekryterare!
Är du rekryterare och vill bli en del av ett växande och roligt IT-konsultföretag i Stockholm? Nu finns möjlighet att arbeta med oss på Dynabyte för att hitta fler duktiga konsulter som matchar kulturen hos oss.

Dynabyte är ett etablerat IT-konsultföretag med ca 75 anställda och har sin bas i centrala Stockholm. Våra konsulter arbetar hos olika startups, webbyråer, finans- och telekombolag som alla befinner sig i teknisk framkant och är ledande inom sina branscher.

Vi är stolta över att vi tillsammans som medarbetare skapar en modern organisation som satsar stort på kompetensutveckling för alla våra anställda. Vi arbetar med ett modernt ledarskap som bygger på jämställdhet och transparens och vi utvecklar våra anställda till eget ansvar, engagemang och initiativ. Vi värdesätter gemenskap, sammanhållning och att göra roliga saker tillsammans. Samhörigheten mellan oss som arbetar på Dynabyte är stark och vi träffas ofta för kompetensspridning, teamaktiviteter, after works, fester och resor.

Vem du är:

 • Du är nyfiken på andra och motiveras av att möta nya människor.
 • Du är strukturerad och kan driva processer under eget ansvar.
 • Du brinner för rekrytering och vill utvecklas inom ditt område.
 • Du har tidigare erfarenhet av att rekrytera inom IT och vet vad som fungerar och inte.
 • Du har högskole- eller universitetsutbildning inom personal, ekonomi eller liknande.
Vad du kommer att göra:

 • Inom HR-teamet är det du som driver och planerar rekryteringsprocessen för både konsulter och för vårt traineeprogram i samarbete med våra konsultchefer.
 • Rekrytera de bästa IT-konsulterna som samtidigt tror på att en modern organisation med en modern syn på ledarskap, individuellt ansvar och jämställdhet är vägen till framgång.
 • Hitta nya kandidater genom olika kanaler med ett stort fokus på search och nätverkande.
 • Representera Dynabyte på arbetsmarknadsdagar och andra typer av events.
 • Arbeta proaktivt med att hitta nya sätt att rekrytera och searcha.
 • Arbeta med employer branding i HR-teamet.

Känner du igen dig? Är du nyfiken på att veta mer om tjänsten, vår kultur och vad vi brinner för? Vill du veta mer om hur du kan utvecklas tillsammans med oss?
Hör av dig till rekrytering@dynabyte.se! Bifoga CV och personligt brev.

Tillträde: Så snart som möjligt

Dela på
19 Jun
Välkommen Jonas!

Välkommen Jonas!

Förra veckan började Jonas Åhblom hos oss, välkommen!Jonas har tidigare jobbat som spelutvecklare, Scrum Master och t...

19 Maj
Meet Dynabyte - I'm Calle!

Meet Dynabyte - I'm Calle!

Tjena!Calle heter jag och har jobbat på Dynabyte i snart två år. Jag började som trainee i september 2015 och jobbar ...

05 Maj
Välkommen Erik!

Välkommen Erik!

I tisdags började Erik Johansson hos oss, varmt välkommen!Erik har jobbat mest med backend och frontend på några olik...