Blogg

Tillbaka på Dynabyte - igen!

Tillbaka på Dynabyte - igen!

Publicerad av: Mats Oldin

För tredje gången är jag nu tillbaka på Dynabyte. Den här gången efter drygt tre år på Spotify där jag arbetat med ledarskapsutveckling och agil projektledning. När jag 2005 först började på Dynabyte var det i rollen som systemutvecklare och konsult. Andra gången som personal- och ledarskapsutvecklare. Nu i rollen som Head of HR & Recruitment (vi funderar på ett annat namn för rollen eftersom vi arbetar väldigt lite med traditionell HR).

Så varför har jag hela tiden valt att komma ...
Women in Tech 2017

Women in Tech 2017

Publicerad av: Ellica Järnkrok
Women In Technology, WITsthlm2017, bjöd i år igen in till en halvdag av föreläsningar med fokus på kvinnor inom teknik. Allt är gratis - om man lyckas få en biljett, och de tog slut på knappa 7 minuter (!). Så man kände sig ju en smula utvald då man gick genom portarna till folkets hus, och den känslan späddes på när man plötsligt befann sig i ett hav av tjejer (och några killar faktiskt) som alla är intresserade av teknik - häftigt.

Vi ...
Lyssna på traineeprogrammets egen podcast från Microsoft Tech Days 2016

Lyssna på traineeprogrammets egen podcast från Microsoft Tech Days 2016

Publicerad av: Andreas Schennings


Efter två sprängdfyllda dagar på Microsoft Techdays 16-17 November 2016 har höstens traineeprogram gjort en egen podcast: DynaVoice!
Följ med själv och upplev fantastiska keynotes med Brad Anderson, Corporate VP på Microsoft, MDI-legenden Bill Buxton, Microsoft svenska VD Joacim Damgard och deras tal om nya slimmade .Net Core och säkerhet inbyggd i dokument med Enterprise Mobility and Security. Var med på en skrämmande paneldebatt om människa och robotars samarbete i framtiden och hör om Marcus som vann högsta vinsten ...

TRIBE 2016

TRIBE 2016

Publicerad av: Agnes Holmberg
För två veckor sen var jag och min kollega Erika på TRIBE - en heldagskonferens på Berns om hur företag bygger sin stam genom kultur och ett starkt varumärke. Det finns många sätt genom vilket ett företag kan bygga sin identitet och under dagen fick vi lyssna på över 10 tal av personer som har arbetat med detta på sina företag.

Här är några av höjdpunkterna från dagen:

Netlights VD Erik Ringertz eller “devoted follower” som han väljer att kalla sig ...
Nordic JS 2016

Nordic JS 2016

Publicerad av: Henrik Andersson
Nu har dammet lagt sig efter Nordic JS 2016 och det börjar bli dags att samla sina tankar, intryck och "take aways".

Temat för detta års konferens var Wingdings. Detta märktes tydligt då alla vepor, swag, planscher, slides och inte minst websidan var brandat med alla möjliga Wingdings, vilket jag personligen tyckte väldigt mycket om!

Som vanligt börjar alla konferenser med registrering, utlämnande av en goodie bag fylld med nice swag och sen en kopp kaffe innan det var dags ...

Sök efter inlägg

Kategorier

5 inlägg Dynabyte 8 inlägg Kompetensevent 15 inlägg Konferens 3 inlägg Traineeprogrammet 19 inlägg Utveckling 11 inlägg Webb

Taggar

Arkiv

2017

Mars

2016

Januari Februari Mars April Juni September November December

2015

Februari Juni September November December

2014

Januari Februari April Augusti Oktober November December

2013

Februari Mars April Maj September Oktober November December

2012

September November December

2010

Juni

2009

Maj Juni Oktober